2016. október 28., péntek

Hogyan jutsz hozzá a DXN kávéihoz Gödöllőn?

Egyre több helyen juthatsz hozzá a DXN ganodermás kávéihoz

A DXN anyacég, a DXN Europe Kft, a kávézókon és az üzlettel foglalkozókon keresztül számos helyen és módon elérheted a DXN ganodermás kávéit, a többi terméket.


Gödöllőn két módon juthatsz hozzá a 

DXN ganodermás kávéihoz egyszerűen



1. Az egyik, hogy felveszed velem a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogy mit szeretnél és milyen fizetési konstrukcióban. Találkozhatunk személyesen.

Előny: számodra baromi kényelmes
Hátrány: függsz az időbeosztásomtól, és teljes árat fizetsz a ganodermás kávédért, nincs pontgyűjtési-, forgalmazási-, jutalékgyűjtési jogosultságod.

2. Rendelhetsz a weboldalamon keresztül. Ekkor nem kell személyesen találkoznunk, magadnak intézed a kávébeszerzést. Te választod ki a fizetési és szállítási módot.

Előny: számodra baromi kényelmes, saját nevedre szóló számla
Hátrány: teljes árat (+szállítási költséget) fizetsz a ganodermás kávédért, nincs pontgyűjtési-, forgalmazási-, jutalékgyűjtési jogosultságod, hacsak...Hacsak nem regisztrálsz törzsvásárlónak valamelyik lehetőséggel. 

3. Ha regisztrálsz, még több lehetőséged van kedvenc DXN ganodermás kávéidat beszerezni. Mindenképp beszéljünk előtte, hogy a számodra legjobb módot válasszuk!



DXN ganodermás kávé Gödöllőn

06 70 9 444 210
mydxnmail kukac gmail pont com



Regisztrált törzsvásárlóként/üzletépítőként a világ bármely tájáról leadhatod rendelésed DXNkávédra, csak legyen wifi, vagy hálózat:)

  • saját kávés oldaladon keresztül, mint amilyen ez
  • az intraneten keresztül
  • telefonon, okostelefonon
  • jutalék levásárlási lehetőséggel

Vagy beugorhatsz a központba, ahol személyesen vásárolhatsz, azonnali elvitelre (különböző fizetési módok, jutalék levásárlás lehetősége).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése